Your Cart

PEDAGOG HAKAN ŞAHİNTÜRK KİTAP TANITIMI

PEDAGOG HAKAN ŞAHİNTÜRK KİTAP TANITIMI
16-10-2019
PEDAGOG HAKAN ŞAHİNTÜRK KİTAP TANITIMI
16-10-2019

Kitapta anne babaların çocuklarıyla ve kendi aralarında iletişim kurarken olmazsa olmazları gözden geçirilip okuyucuların bu konuda kendi iletişim becerilerine değer katabilmeleri  amaçlanmıştır.

Gelişim psikolojisi ilkelerine bağlı kalarak erken çocukluktan genç yetişkinliğe kadar olan dönem içerisinde bir bireyin bilişsel, duyuşsal, bedensel gelişimini’  gözden kaçırmadan anne baba tarafından yapılacak müdahalelere de yer verilmeye çalışılmıştır.

Kitaptan yararlanmak isteyen anne babalara ayrı bir öneri de şudur; her bölümde belirtilen olması gerekenlerle kendi anne babalık becerilerini karşılaştırılıp bir karne gibi kendilerine not vermeleri kitabı daha işlevsel hale getirecektir.

Haber Ek Dosyası
https://www.tozok.org.tr/image/news/PEDAGOG HAKAN ŞAHİNTÜRK-TANITIM DOSYASI-1.pdf
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.